Новини
Офіційно

Близько 65 тисяч переселенців отримали допомогу у гуманітарному штабі Хмельницької облради

Рік і п’ять місяців функціонує у Хмельницькому Центр видачі гуманітарної допомоги обласної ради, де можуть отримати допомогу внутрішньо переміщені особи, які через війну переїхали в нашу область. За цей час тут отримали різноманітну допомогу близько 65 тисяч переселенців.

У Центрі видачі внутрішньо-переміщені особи мають можливість отримати одяг та взуття для дорослих і дітей, ковдри, матраци та інший м’який інвентар.

Минулого тижня працівники Центру роздавали для родин ВПО продукти – овочеві консерви та супи, круп’яні вироби, дитячі каші та суміші, сухі сніданки для дітей, шоколадні молочні напої та фруктові пюре. Ця провізія надійшла на гуманітарний штаб облради від іноземних та вітчизняних благодійних організацій.

Окрім смаколиків, діти можуть взяти собі іграшки на будь-який смак. Також тут вони знайомляться з однолітками.

Центр працює у понеділок та п’ятницю від 10 до 16 години на базі Хмельницького облмуздрамтеатру імені М. Старицького (м. Хмельницький, вул. Соборна, 60), нагадали у пресслужбі Хмельницької обласної ради.


PR
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook