Новини
Дозвілля

Найкращий подарунок дітям військових зробили в оздоровчому таборі на закриття зміни

У національно-патріотичному таборі «Eco-life Збруч», який другий рік працює у рамках проєкту «Поділля мрій» від благодійного фонду сім’ї Лабазюк «МИ ПОРУЧ», завершилася десята за це літо зміна. Всього з початку літа у таборі відпочили понад пів тисячі дітей військовослужбовців ЗСУ з Хмельниччини. Десята зміна запам’яталася дітлахам тим, що вони отримали на її завершення найкращий подарунок, про який лише могли мріяти.

Ще два роки тому закинута галявина на березі Збруча стала тим місцем, де зараз діти відпочивають, набираються сил, відволікаються від страшного сьогодення та просто радіють життю. 10 табірна зміна стартувала тут 9 серпня. Цього разу на відпочинок вирушили діти сіл Хмельницької, Лісовогринівецької, Розсошанської громад.

Протягом табірної зміни у дітей була можливість взяти участь у спортивних змаганнях, патріотичних іграх та квестах, майстер-класах, конкурсах талантів, туристичних походах, зустрічах із прикордонниками та поліцейськими. також діти сплавлялися на катамаранах, розважалися у басейні, проводили душевні вечори біля вогнища або за переглядом фільмів.

Та найкращі моменти пережили діти у день закриття табірної зміни.

Головним сюрпризом для діток під час закриття 10 зміни національно-патріотичного табору «Eco-life Збруч» для дітей військовослужбовців ЗСУ від благодійного фонду сімʼї Лабазюк «МИ ПОРУЧ» стало повернення їхніх татусів із фронту, яке вони зовсім не очікували. Емоції першої зустрічі після довгої розлуки не можна передати словами. Надзвичайно душевне та тепле завершення зміни, – прокоментувала голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook