Новини
Суспільство

Син загиблого правоохоронця з Хмельниччини поповнив ряди поліцейських

Син загиблого правоохоронця з Хмельниччини Олега Чижика поповнив ряди поліцейських, продовжуючи справу, розпочату ще його дідом та батьком.

Наразі вже закінчилась вступна кампанія до поліцейських вишів. Новоспечені правоохоронці проходять вишкіл на «курсах молодих бійців». Серед курсантів-першокурсників і Назар Чижик, хлопець з Білогір’я, що на Хмельниччині. У 7-річному віці він втратив батька, який загинув під час виконання службових обов’язків.

Про Олега Чижика, тата Назара, односельчани і досі згадують з теплотою та вдячністю. Олег більше 10-ти років присвятив службі в органах внутрішніх справ, очолював відділ карного розшуку в рідному Білогір’ї. Принциповий, відповідальний, щирий та чесний — він завжди допомагав тим, хто цього потребував. Тому загибель Олега стала справжньою трагедією не тільки для рідних та близьких, але й для жителів громади й колег по службі.

Після загибелі правоохоронця його дружина Тетяна повністю присвятила себе вихованню синочків — Назара та молодшого Артура. Коли Назар повідомив матері про бажання служити в поліції, жінка сприйняла цю новину прохолодно. Адже дуже важко пережила втрату чоловіка. Та з вибором сина довелось змиритись, адже окрім прагнення до справедливості та завзятого характеру, син успадкував від батька ще й впертість.

Як повідомляють у поліції, цього року плани Назара здійснились — він став курсантом Львівського державного університету внутрішніх справ.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook