Новини
Інфраструктура

У хмельницьких комунальників з’явилась нова спецавтівка

Автопарк хмельницьких комунальників поповнився новою спецавтівкою. Це вантажівка Isuzu, яка служить для ремонту теплових мереж – поточних, капітальних і непланових аварійних. Машину отримали у рамках міжнародної допомоги від американського уряду за програмою USAID.

Спецавтівку вже використовують в роботі. Вона оснащена усім необхідним обладнанням та інструментами для роботи аварійної бригади, зокрема, стаціонарним і мобільним дизельним генератором, гідравлічною болгаркою, насосом та іншими пристроями, які дозволяють полегшити і покращити роботу.

Комунальники розповідають: для роботи в тепловій камері є вентилятор. Також є велика помпа, яка знадобиться, якщо потрібно вимкнути воду з теплових камер чи теплових мереж. Це обладнання підключається до генератора. Начальник району теплових мереж №2 Олександр Гурницький додає, що раніше для виконання частини робіт необхідно було підключати додаткову техніку. А машина може поїхати в будь-яку точку міста і виконати будь-які види робіт.

Крім того, в автівці передбачено спеціальний відсік для персоналу на 6 місць. У ньому є чайник і мікрохвильова піч, для того аби працівники під час обідньої перерви могли розігріти їжу та пообідати.

Водій спецавтівки Василь Буй каже: машина зручна не лише в роботі, а й в керуванні нею, обладнана камерою заднього виду та рацією для спілкування з тими працівниками, що знаходяться в салоні.

За словами заступника мера Хмельницького Василя Новачка, вартість транспорту разом із обладнанням – майже 5,5 млн грн.

Дивіться у сюжеті МТРК “Місто”

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook