Новини
Офіційно

У Хмельницькому жінок вчили мистецтва переговорів в кризові часи

За ініціативи голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк, спільно з Агенцією регіонального розвитку Хмельницької області та Українською Платформою «Жінки в бізнесі» 16 серпня у Хмельницькому відбувся практикум щодо ведення ефективних переговорів у кризові часи.

“З часу повномасштабного вторгнення наша держава перебуває у переговорному процесі з усіма цивілізованими країнами світу з метою залучення підтримки для нашого народу, наших Збройних сил України і в цілому для того, аби здобути перемогу, вистояти і відвоювати захоплені агресором наші території. І в підсумку ми маємо сьогодні світову підтримку”, – звернулась до учасників Віолета Лабазюк.

Вона наголосила, що вміння успішно вести переговори сьогодні є надзвичайно важливим як для країни в цілому, так і для кожної особистості. Зараз у зв’язку з війною практично кожен перебуває у кризовому емоційному стані, що неабияк впливає на якість ведення переговорів на всіх рівнях. Саме тому тема правильної побудови переговорного процесу задля  досягнення успіху в усіх сферах є надзвичайно актуальною.

“Можливо, сьогодні хтось із вас додасть у “свій кошик” нові знання та навички, а для когось це буде перший досвід. Але я впевнена,  що нинішній практикум   буде для вас  максимально корисним.  Адже ми з вами на регіональному рівні   працюємо за одним спільним вектором –  наближення Перемоги”, – сказала  Віолета Олександрівна.

Директорка Агенції регіонального розвитку Катерина Савчук зазначила, що в перспективі – проведення ще низки подібних практикумів, які сприятимуть об’єднанню усіх  заради досягнення позитивних результатів.

У заході взяли участь керівники малого та середнього бізнесу, в тому числі підприємств, релокованих з  окупованих регіонів, громадські лідери, директори комунальних підприємств різних форм власності – усього близько 100 учасників та учасниць.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної ради

Читайте також: Жінки Хмельниччини у владі: нова реальність – нові виклики


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook