Новини
Погода

Погода на 22 серпня: до 30 градусів вдень обіцяють на Хмельниччині

Починаючи з середи, спека на Хмельниччині має трохи дати послаблення, принаймні, синоптики обіцяють менше градусів вдень та вночі. Але у вівторок на мешканців області знову чекає спекотний день і не менш гаряча ніч.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 22 серпня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 15-20° тепла, вдень 26-31° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари, проте ненадовго. Без опадів. Температура повітря вночі +20, вдень +27, ввечері +21.

Ранок у Кам’янці-Подільському буде безхмарним, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з’являться перші хмари. Без опадів. Температура повітря вночі +21, вдень +30, увечері +25.

Чисте небо у другій половині дня зникне за хмарами, але ввечері погода у Шепетівці знову проясниться. Без опадів. Температура повітря вночі +18, вдень +31, ввечері +25.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook