Новини
Погода

Погода на 24 серпня: спека відступає з Хмельниччини

Принаймні, обіцянки синоптиків про температуру повітря на території Хмельницької області меншу, ніж 30 градусів, дають можливість сподіватися на те, що вже скоро повітря буде не таке спекотне, дихати стане легше, а електроенергії будемо витрачати менше.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 24 серпня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 23-28° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмари, які з’являться у Хмельницькому вдень, протримаються недовго – ввечері очікується ясна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +26, ввечері +20.

Небо у Кам’янці-Подільському буде ясним увесь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +18, вдень +27, увечері +23.

У Шепетівці погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +22, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook