Новини
Погода

Погода на 25 серпня: спека повертається на Хмельниччину

Після незначного насправді обіцяного зниження температури, яке, щоправда, було майже невідчутним, синоптики знову повернулися до вже звичних прогнозів. В останній робочий день тижня на Хмельниччині знову очікують +30. Невелике полегшення, можливо, принесуть хмари, які час від часу вкриватимуть небо.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 25 серпня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 3-8 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 25-30° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ввечері погода у Хмельницькому проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +27, ввечері +22.

Хмари, що з’являться на небі у Кам’янці-Подільському вранці, протримаються майже увесь день, та лише ввечері погода проясниться. Без опадів. Температура повітря вночі +18, вдень +27, увечері +23.

Небо, ясне у Шепетівці вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +14, вдень +27, ввечері +22.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook