Новини
Погода

Погода на 26 серпня: спекотний день з дощем та грозою обіцяють на Хмельниччині

Здавалося б, що спекотніше цього літа вже бути не може, але ні. Природа вирішила показати, що вона здатна на більше. Тож і субота, і неділя на Хмельниччині будуть ще гарячішими, ніж будні дні. Синоптики, щоправда, обіцяють трохи дощу і навіть грозу, але чи буде так – невідомо.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 26 серпня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, вдень місцями грози. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 28-33° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Небо у Хмельницькому буде ясним увесь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +17, вдень +31, ввечері +25.

У Кам’янці-Подільському хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура повітря вночі +22, вдень +32, увечері +27.

Вранці та вдень у Шепетівці буде триматися ясна погода, а ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +17, вдень +31, ввечері +25.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook