Новини
Офіційно

У Хмельницькому погасили поштову марку «Україна-мати» (ФОТО)

У Хмельницькому презентували нову поштову марку. На запрошення Хмельницької дирекції АТ “Укрпошта” голова обласної ради Віолета Лабазюк взяла участь у спецпогашенні марки “Україна-мати” із зображенням монументальної скульптури, що височіє на Печерських пагорбах Києва.

Вкотре в рамках вже доброї традиції Укрпошта випустила марку із зображенням “України-матері”, яка тримає в руках щит з українським гербом і дивиться в бік росії. Вона символізує незламність і непоборність нашої держави. Ми не віддамо свою територію і не дозволимо зламати український народ. Сьогодні, в День Незалежності, бажаю всім українцям миру і Перемоги. Нехай кожен з вас має можливість будувати плани на майбутнє в процвітаючій незалежній Україні, – сказала Віолета Олександрівна.

Незадовго до 32-ї річниці Незалежності України відбулося встановлення українського тризуба на щиті монументальної скульптури. Це ще один крок до переосмислення нашої історії. Широкомасштабна війна, яку розпочала росія, спричинила незворотні зміни у свідомості кожного громадянина нашої країни. Щодня кожен із нас стає свідком і творцем історичних подій, які фіксуватимуть в багатьох джерелах, у тому числі, й на поштових марках. Тираж марки “Україна-мати” складає 600 тисяч.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook