Новини
Погода

Погода на 30 серпня: на Хмельниччині обіцяють дощі та грози

Різку зміну погоди обіцяють синоптики на Хмельниччині. Нарешті аномальна спека, яка б’є всі рекорди, завершиться, і, судячи з прогнозів, завтра буде вже не так спекотно. Крім того, по всій території області обіцяють дощі, грози, та штормовий вітер.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 30 серпня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, місцями гроза; вдень короткочасний дощ, місцями значний, гроза, в окремих районах град. Вітер південно-східний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 18-23° тепла, вдень 24-29° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Перша половина дня у Хмельницькому буде ясною, а після обіду з’являться хмари. Удень очікується дощ із грозою, ввечері – дощ. Температура повітря вночі +21, вдень +29, ввечері +20.

Ранок у Кам’янці-Подільському буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Удень очікується дощ із грозою, ввечері – дощ. Температура повітря вночі +22, вдень +26, увечері +20.

Вранці у Шепетівці небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Дощ із грозою, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на дощ. Температура повітря вночі +21, вдень +27, ввечері +21.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook