Новини
Надзвичайні події

У масштабній пожежі ресторану у Хмельницькому врятували шістьох цуценят (ФОТО)

У ГУ ДСНС у Хмельницькій області розповіли подробиці нічної пожежі у ресторані “Три ведмеді”, що сталася сьогодні на початку доби. Попри повідомлення про те, що вогонь, ймовірно, перекинувся на лісові насадження, у надзвичайників цю інформацію не підтвердили. Натомість розповіли про врятованих на пожежі собачат. Люди під час займання не постраждали.

Нагадаємо, повідомлення про те, що у мікрорайоні Озерна потужно палає у “Трьох ведмедях”, у соцмережах з’явилося близько третьої години ночі. Як йдеться у повідомленні ДСНС Хмельниччини, про пожежу повідомили запізно, тож на момент, коли два десятки вогнеборців на чотирьох одиницях спецтехніки прибули на місце події, вогонь вже встиг розгулятися і в приміщенні ресторану, і на даху.

Пору з будівлею, що горіла, була розташована дровітня, тож, якби вогонь перекинувся ще й на неї, займання було б ще масштабнішим. Тому надзвичайники щедро полили її водою, аби не допустити цього. В цей час з-під складених дров надзвичайники почули скавчання. Як виявилося, у дровітні ховалися цуценята. Їхня матір в цей час бігала навколо, та стежила за тим, як люди рятують її малюків. Зрештою, з вогняної пастки вогнеборці дістали шістьох живих собачат.

Поруч розташовані будівлі та ліс, в якому розташовується ресторанний комплекс, завдяки оперативним та професійним діям надзвичайників, також вдалося врятувати від вогню.

Причини пожежі наразі не відомі, їх встановлюють фахівці, повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Як ліквідовували нічну пожежу у “Трьох ведмедях”, рятувальники показали на фото.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook