Новини
Офіційно

Книгу про дитячий волонтерський рух презентували у Хмельницькому

Видання “УКРАЇНА – ЦЕ МИ!” – це колекція документів про дітей – волонтерів, які мають громадянську позицію, патріотизм, відданість Україні та внесли особистий внесок у розвиток дитячого волонтерського руху України. У видання увійшло 100 інформаційних блоків про маленьких волонтерів та навчальні заклади, які долучилися та продовжують долучатися до волонтерського руху з надання допомоги військовим Збройних Сил України. Перший том першої книги проєкту презентували вчора у Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок.

До вручення Почесних грамот, подарунків та самої книги долучилися перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін, заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв, директорка Державного архіву Хмельницької області Катерина Бурдуваліс та благодійники.

Дитячий волонтерський рух – це напевно наймиліше і найщиріше видовище, яке можна зараз спостерігати в нашій країні. Ці події, які зараз творяться руками дітей – це надважлива справа, адже після нашої перемоги ми усі будемо гортати сторінки цієї книги з теплом у серці та посмішками на обличчі. Це і є наша історія, яку ми обов’язково передаватимемо з покоління в покоління, – сказав Сергій Тюрін, звертаючись до учасників заходу.

Посприяв у виданні книги підприємець Анатолій Ящук, а ГО “Кам’янець-Подільський “Ратуша” підготувала чудові подарунки для дітей та тих, хто працював над її створенням.

Наразі у Держархіві області сформовано уже понад 150 історій дітей із колекції документів дитячого волонтерського руху, що увійдуть у наступне видання, повідомили у пресслужбі Хмельницької ОВА.


PR
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook