Новини
Спорт

Нацгвардійці у Хмельницькому долучилися до благодійного фестивалю “Воля Fest”

На захід, що проходив на території лісництва поблизу Хмельницького, загалом зібралися близько 400 учасників. Проходив благодійний спортивний фестиваль “Воля Fest” за підтримки ГО «Швидкий біг» та управління молоді та спорту Хмельницької міської ради.

Спортсмени, серед яких було й близько трьох десятків військовослужбовців Нацгвардії, змагались у бігу з перешкодами на дистанцію п’ять або десять кілометрів, крос-дуатлоні, кросфіті та скандинавській ходьбі. На своєму шляху учасники проповзали через канаву з водою, переносили мішки з піском, долали ділянки з багнюкою.

Брати участь в такому заході особливо почесно для мене та для моїх побратимів, адже фестиваль має благодійну мету – кожен зі спортсменів дав стартовий внесок у сумі від 700 до 1000 гривень, – розповів учасник заходу нацгвардієць Владислав. – Більшу частину цих коштів організатори передали на потреби фронту. Особисто я вже вдруге долучаюся до такого фестивалю.

За словами військового, він брав участь в категорії «Біг з перешкодами» на дистанцію 10 кілометрів, в якій змагалися команди всіх силових структур.

І не таким важливим є те, хто прибіг першим, як те, що усі ми разом, з побратимами та містянами, долучилися до цієї гарної справи,прокоментував Владислав.

По закінченню змагань 24 призери в різних категоріях отримали подарунки від партнерів заходу, а зібрані кошти відправили на потреби захисників країни на передову.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook