Новини
Погода

Погода на 3 вересня: дощ, туман і сильний вітер обіцяють на Хмельниччині

Вже традиційно, як і в попередні дні, синоптики прогнозують дощі та грози практично по всій території Хмельницької області. Вночі та вранці буде туман, тому водіям варто враховувати це при виїзді на дороги. Також на завтра обіцяють значний вітер і пониження температури повітря в нічний та вранішній час.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 3 вересня, на Хмельниччині буде мінлива хмарність, вночі місцями невеликий дощ, вдень короткочасний дощ. Вночі та вранці туман, вдень грози. Вітер північний 5-10 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 18-23° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Удень розпочнеться дрібний дощ, а ввечері йому на зміну прийде дощ із грозою. Температура повітря вночі +13, вдень +20, ввечері +15.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на дощ із грозою. Температура повітря вночі +15, вдень +21, увечері +16.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Без опадів. Температура повітря вночі +12, вдень +21, ввечері +16.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook