Новини
Погода

Погода на 4 вересня: дощі та грози обіцяють на Хмельниччині

Знову прогнози синоптиків не відрізняють розмаїттям. Якщо раніше вони обіцяли спеку, то тепер в їхніх обіцянках здебільшого йдеться про опади. У перший день тижня, за обіцянками метеорологів, на Хмельниччині дощитиме як вдень, так і вночі.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 4 вересня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі короткочасний дощ, вдень невеликий короткочасний дощ. Місцями грози. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 17-22° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

До самого вечора у Хмельницькому буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Уночі йтиме дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі +14, вдень +19, ввечері +16.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Сильний дощ йтиме вночі та вранці. Вдень він послабшає і до вечора закінчиться. Температура повітря вночі +15, вдень +18, увечері +18.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Усю другу половину дня йтиме дрібний дощ. Температура повітря вночі +14, вдень +19, ввечері +16.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook