Новини
Кримінал

Розбійника, який скоїв напад на відділення банку, засудили на Хмельниччині

Пограбування сталося у квітні цього року у відділенні одного з банків у м. Дунаївці. Розбійником виявився 48-річний місцевий житель. Свої дії чоловік пояснив тим, що таким чином планував вирішити питання зі своїми фінансовими зобов’язаннями.

В приміщення фінансової установи зайшов чоловік у балаклаві та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, змусив касира передати йому понад 160 тисяч гривень. Забравши пакет із готівкою, нападник поспішно покинув відділення банку та зник у невідомому напрямку.

Отримавши оперативну інформацію, поліцейські офіцери громади зупинили автомобіль, на якому пересувався нападник. У салоні правоохоронці виявили викрадені грошові кошти, пневматичний пістолет, яким погрожував розбійник, балаклаву тощо.

Суд визнав винним дунаївчанина у розбої, вчиненому в умовах воєнного стану і засудив його до 5 років позбавлення волі, повідомили у поліції Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook