Новини
Погода

Погода на 8 вересня: день без опадів обіцяють на Хмельниччині

Погода на Хмельниччині стабілізувалася. Вже який день поспіль синоптики обіцяють практично однакову температуру повітря як вдень, так і вночі. На щастя для тих, хто планує у вихідні збирати на городах картоплю, опадів синоптики не обіцяють.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 8 вересня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 21-26° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари, проте ненадовго. Без опадів. Температура повітря вночі +12, вдень +22, ввечері +17.

У Кам’янці-Подільському увесь день небо буде ясним, але ввечері, можливо, погода зміниться на хмарну. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +23, увечері +18.

У Шепетівці очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Без опадів. Температура повітря вночі +10, вдень +23, ввечері +16.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook