Новини
Погода

Погода на 9 вересня: на Хмельниччині стане холодніше

Ще трохи осені додали синоптики у своїх прогнозах на суботу для мешканців Хмельниччини. На кілька градусів, але повітря стане холодніше, ніж напередодні. Опадів у прогнозі знову не передбачено.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 9 вересня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний 3-8 м/с. Температура повітря: вночі 7-12° тепла, вдень 20-25° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому погода порадує безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +12, вдень +22, ввечері +17.

Перша половина дня у Кам’янці-Подільському буде ясною, а після обіду з’являться хмари. Без опадів. Температура повітря вночі +14, вдень +25, увечері +20.

Ранок та день у Шепетівці будуть хмарними, а вечір обіцяє ясну погоду. Без опадів. Температура повітря вночі +10, вдень +23, ввечері +16.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook