Новини
Погода

Погода на 13 вересня: на Хмельниччині стане ще спекотніше

Спека на Хмельниччині продовжується. Синоптики прогнозують +29 градусів на завтра. Нічна температура повітря також підвищиться до +15. Щоправда, ввечері подекуди можливий дощ із грозою.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології в середу, 13 вересня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 24-29° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ранок у Хмельницькому буде безхмарним, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з’являться перші хмари. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ із грозою. Температура повітря вночі +15, вдень +26, ввечері +19.

Небо, ясне у Кам’янці-Подільському вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +27, увечері +22.

У Шепетівці ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари, проте ненадовго. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +27, ввечері +21.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook