Новини
Офіційно

На забігу «Братерство сталевих» у Хмельницькому зібрали майже 90 тисяч гривень для спецпризначенців

Хмельницька обласна рада, управління молоді, фізичної культури і спорту Хмельницької обласної військової адміністрації, Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва та громадська організація «Flash run» організували та провели благодійний забіг «Братерство сталевих», аби зібрати кошти на потреби спецпризначенців.

Символічно, що у суботу, 16 вересня, у 570-й день повномасштабного вторгнення, у дендрологічному парку «Поділля» зібралося саме 570 малих і дорослих хмельничан, аби пробігти благодійний забіг дистанцією 2,5 кілометри.

До забігу долучилися і працівники виконавчого апарату обласної ради, обласної військової адміністрації, комунальних закладів обласної ради, військові та волонтери.

Всього у результаті проведеного заходу було зібрано 89 тисяч 354 гривні, за які для спецпризначенців буде придбано необхідні спеціальні засоби.

Сьогодні кожен на своєму місці робить свій внесок у наближення української Перемоги. Донатимо, волонтеримо, допомагаємо Збройним силам України, нашим захисникам і захисницям. Ми згуртувалися, аби зібрати кошти на потреби хмельницьких спецпризначенців. Забіг спрямований на об’єднання громади області для благодійності та патріотизму. Цим заходом ми демонструємо єднання і спільне бажання відстояти свою незламну державу і вигнати окупанта з незалежної України, – зазначила голова обласної ради Віолета Лабазюк, звертаючись до учасників благодійного забігу.

Учасники забігу вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів, цивільних громадян та дітей, які загинули внаслідок російської агресії.

Після фінішу військові вручили учасникам забігу пам’ятні медалі.

Також під час заходу учасники мали можливість ознайомитися зі зразками сучасної військової техніки.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної ради


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook