Новини
Офіційно

Гуманітарний штаб Хмельницької обласної ради отримав черговий вантаж

З перших днів повномасштабного вторгнення працюють гуманітарний штаб та Центр видачі гуманітарної допомоги при Хмельницькій обласній раді. За цей період у Центрі видачі надано допомогу 64 260 внутрішньо переміщеним особам.

Днями до гуманітарного штабу Хмельницької обласної ради надійшла благодійна допомога від UKRAINEHILFE BREITSCHEID, St. LAURENTIUS GEMEINSCHAFT e.V., що в Німеччині. Транспортування вантажу відбулося за особистого сприяння голови обласної ради Віолети Лабазюк.

Резерви штабу поповнилися засобами гігієни, чоловічим, жіночим та дитячим одягом, взуттям, візками та милицями для інвалідів, дитячими візками та автокріслами.

Найближчим часом гуманітарна допомога від німецьких благодійників буде доступна для відвідувачів Центру видачі, що розташований в обласному музично-драматичному театрі імені М. Старицького, по вулиці Соборній, 60, м. Хмельницький, який працює наразі двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю, з 10.00 до 15.00.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної ради


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook