Новини
Інфраструктура

У двох районах Хмельниччини усувають наслідки ворожої атаки

У Хмельницькій обласній військовій адміністрації повідомили, що наслідки вчорашнього ракетного обстрілу нашої області вже ліквідовують. Ведуться роботи з відновлення пошкоджень, а також продовжується обстеження полів та інших територій, де, ймовірно, можуть знаходитися уламки збитих повітряних цілей.

Про це розповів в ефірі телемарафону “Суспільне. Спротив” перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

За його словами, уламки збитих силами ППО ворожих ракет впали у двох районах області: Хмельницькому та Шепетівському. Усі збитки ще встановлюються, проте вони не є значними та будуть покриті коштом міських ТГ. Ці наслідки будуть швидко усунуті.

Перший заступник міського голови Старокостянтинова Володимир Богачук повідомив Суспільному про пошкодження вікон та дахів кількох домоволодінь у трьох селах громади, а також самого Старокостянтинова.

Усувають наслідки комунальники завдяки матеріалам, взятим у постачальників за домовленістю. Згодом кошти за них буде компенсовано з міського бюджету.

Уламки збитих повітряних цілей знаходили мешканці області.

Один з уламків збитої ракети залетів в оселю мешканців Старокостянтинова через балкон.

Ударною хвилею вибило вікна кількох будинків Шепетівки. Про це розповів міський голова Віталій Бузиль. Крім цього, саме тут зазнало пошкодження виробниче підприємство та залізничне полотно. Пожежу на підприємстві ліквідували. А щодо руху потягів, то пошкодження завадило руху одного з них. Однак для його пасажирів було організовано довіз автобусами, зазначив посадовець.

Нагадаємо, напередодні, 18 вересня, росіяни атакували Україну крилатими ракетами та ударними безпілотниками. Постраждала Хмельницька область.

У ніч з 18 на 19 вересня росія завдала чергову терористичну атаку на Хмельницьку область. 

У матеріалі використано фото: Суспільне Хмельницький, Реальний Хмельницький, Старокостянтинів 24/7 і Старкон City.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook