Новини
Надзвичайні події

Внаслідок нічної ворожої атаки на Хмельниччину ніхто не постраждав

Перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін розповів, що внаслідок нічної ворожої атаки на область постраждалих немає.

Інформації про пошкодження майна внаслідок падіння уламків наразі також немає.

Також посадовець зазначив, що в ніч з 18 на 19 вересня, під час повітряної тривоги, силами ППО були збиті БпЛА типу «Шахід».

За повідомленням Повітряних Сил ЗСУ в ніч на 19 вересня противник застосував ударні БпЛА типу “Shahed-136/131”, а також балістичну ракету “Іскандер-М”. Усього зафіксовано пуски 30 ударних БпЛА з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – рф), а також одну балістичну ракету “Іскандер-М“, яку противник випустив з території тимчасово окупованого Криму у напрямку Кривого Рогу. В результаті бойової роботи 27 “шахедів” знищено протиповітряною обороною по маршруту слідування у Південних, Центральних та Західних областях. Також на східному напрямку знищено розвідувальний БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Також у Хмельницькій обласній військовій адміністрації розповіли про ліквідацію наслідків вчорашнього ракетного обстрілу у двох районах нашої області. Ведуться роботи з відновлення пошкоджень, а також продовжується обстеження полів та інших територій, де, ймовірно, можуть знаходитися уламки збитих повітряних цілей. Усувають наслідки комунальники завдяки матеріалам, взятим у постачальників за домовленістю. Згодом кошти за них буде компенсовано з міського бюджету.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook