Новини
Погода

Погода на 21 вересня: теплий день з туманами обіцяють на Хмельниччині

Як і обіцяли синоптики, на Хмельниччині продовжує утримуватися майже літня погода, яка дає можливість насолодитися в середині вересня серпневими температурами та відсутністю опадів. Про осінь можуть нагадувати лише ранкові та вечірні тумани та зниження температури вночі.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 21 вересня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів, вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 21-26° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +24, ввечері +18.

Хмари, що вкривали небо у Кам’янці-Подільському вранці, вдень зникнуть, і до самого вечора вони вже не з’являться. Без опадів. Температура повітря вночі +14, вдень +24, увечері +20.

У Шепетівці погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +24, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook