Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькій громаді під час повітряної тривоги пролунали вибухи

Чергова повітряна атака росіян знову не обійшла стороною Хмельниччину. Під час повітряної тривоги вибухи чули мешканці обласного центру. У владі повідомили про роботу ППО. Також гучно було у багатьох областях України. Деякі міста частково залишилися без світла та водопостачання.

В ніч на 21 вересня росіяни атакували Україну з 10 літаків ТУ-95мс. Кількість ракет, випущених по Україні та наслідки ракетної атаки будуть відомі за кілька годин з офіційних повідомлень. За інформацією моніторингових каналів вибухи цього ранку лунали у Черкаській, Київській, Хмельницькій, Рівненській, Вінницькій областях та у столиці. За повідомленнями моніторингових каналів частково міста Рівне та Київ залишилися без світла, у столиці подекуди припинилося водопостачання.

Мешканці Хмельницької громади звуки вибухів почули близько шостої години ранку. Офіційно інформацію про вибухи в області підтвердив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Хмельницький міський голова ситуацію прокоментував після відбою повітряної тривоги, зазначивши, що “прильотів” на території громади попередньо не зафіксовано, а гучні звуки, які чули хмельничани, це робота ППО.

За останній тиждень це вже четверта повітряна атака, яка зачепила Хмельниччину. Двічі область атакували ударними безпілотниками, двічі – ракетами.

За останньою інформацією, внаслідок ракетного обстрілу Києва є щонайменше п’ятеро постраждалих, серед них 9 річна дитина.

За оновленою інформацією у столиці – 7 постраждалих. Електропостачання відновлене.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook