Новини
Надзвичайні події

Уламки збитої ракети пошкодили майно мешканців села неподалік Хмельницького

У Хмельницькій ОВА повідомили про наслідки збиття ворожої ракети вранці 21 вересня. Хмельниччина разом з усією Україною протягом кількох годин пережила дві повітряні атаки. Для нашої області наслідки ракетного обстрілу цього разу були незначні, на відміну від Черкащини, Київщини, Львівщини та Рівного.

Нагадаємо, під час першої повітряної тривоги, яка закінчилася для Хмельниччини о 6.38, мешканці обласного центру чули три вибухи. За інформацією Хмельницького міського голови, в громаді успішно відпрацювало ППО. Попередньо зазначалося, що “прильотів” зафіксовано не було.

Як згодом повідомили у Хмельницькій ОВА, наслідки збиття ворожих ракет відчули на собі мешканці одного з сіл області. Падаючи, уламки пошкодили літню кухню та скло в автомобілі.

Цього разу ворог використав нову тактику. Після того, як більшість літаків стратегічної авіації залишили зону пусків та по всій країні пролунав “відбій”, росіяни запустили з літаків ще дві групи ракет, які, маневруючи між областями, знову намагалися дістатися цілей на заході України. На Хмельниччині в цьому випадку в зоні небезпеки опинився Кам’янець-Подільський, про що попередили у Повітряних силах ЗСУ.

За підсумком ракетного обстрілу України у ПС ЗСУ повідомили про пуски 43 ракет Х-101/Х-555/Х-55, з яких 36 було збито.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook