Новини
Суспільство

У Хмельницькому волонтерка організувала шлюбну церемонію для нацгвардійця

У Хмельницькому побралися нацгвардієць та його кохана. Виїзну церемонію для них організувала волонтерка Олена Ярошенко. З 2016 року в рамках Всеукраїнського проєкту “Кохання перемагає” влаштували весілля для понад 50 пар.

Нацгвардієць Андрій та його кохана Юлія вирішили одружитись після 9 років спільного життя. Познайомилась пара на дискотеці. Кажуть: мріяли, аби в день весілля зійшлися усі рідні та друзі, та не було тривог.

Андрій – учасник російсько-української війни. Зараз – у відпустці. Але наприкінці тижня відправиться на фронт.

Виїзну церемонію для пари організувала волонтерка Олена Ярошенко. Всеукраїнський проєкт “Кохання перемагає” жінка започаткувала ще у 2016 році.

Вони (молодята) звертаються до нас, і ми вже повністю одягаємо наречену. У нас є багато суконь, і мені дуже шкода, що вони “не працюють”, не радують дівчат, – розповідає організаторка.

Волонтерка додає, що у Хмельницькому разом з іншими волонтерами намагаються зібрати команду. Це досить важко. Зарошує доєднатися усіх, хто займається організацією весіль долучатись.

Це така наша вдячність хлопцям за те, що вони ризикують життям, і ми можемо з вами подарувати їм цей найкращий день, – наголошує Олена Ярошенко.

На щастя та хорошу долю молодят заквітчують вінками. Під весільною аркою, яку оздобили вишитими рушниками, наречені обмінюються обітницями та обручками.

На свято запросили найрідніших людей. З подарунками кожен із них вітав молодят.

Дівчина Леся – медик з “Азовсталі”, яку ми чекали багато місяців з полону, завжди відгукується, коли чує про наш проєкт. А цього разу вона подарувала вишитий рушник в кольорах сукні нареченої, – розповідає волонтерка.

Дивіться у сюжеті МТРК “Місто”

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook