Новини
Культура

Хмельницький обласний театр ляльок став переможцем на театральному фестивалі «Комора»

Із дорослою виставою «Той, що відчиняє двері» Хмельницький театр ляльок отримав дві переможні номінації на IX Всеукраїнському театральному фестивалі «Комора» – перше місце серед професійних колективів та у номінації «Краща сценографія».

В репертуарі театру вже понад півсотні вистав, і кожен сезон їхній перелік розширюється. Колектив театру постійно перебуває у стані творчого неспокою, і в 2023 році розпочав новий виток свого творчого розвитку. Однією з нових робіт стала доросла вистава «Той, що відчиняє двері», повідомили у Хмельницькій обласній раді.

Цьогоріч відкритий театральний фестиваль «Комора» проводився серед професійних, студентських, молодіжних, дорослих аматорських театральних колективів в місті Кам’янець-Подільський вже вдев’яте. Учасниками фестивалю стали театральні колективи з міст Київ, Кривий Ріг, Суми, Чернівці та інших регіонів нашої держави.

Побачити виставу «Той, що відчиняє двері» можна, завітавши у театр ляльок 14 жовтня за адресою: м. Хмельницький, вул.Проскурівська, 46.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook