Новини
Інфраструктура

У чотирьох селах Хмельницького району три доби не буде газопостачання

Про припинення розподілу газу у населених пунктах Лісовогринівецької та Ярмолинецької територіальних громад повідомили в АТ “Хмельницькгаз”.

Від завтра, 26 вересня, на три доби (або до завершення робіт, які виконуватимуть працівники товариства) газопостачання буде відсутнє:

  • на вул. Західній у селі Лісові Гринівці
  • у селі Скаржинці
  • у селі Пашківці
  • у селі Климашівка

Припинення газопостачання зумовлене необхідністю проведення ремонтно-модернізаційних робіт та перевірки на щільність системи газорозподілу.

Мешканцям газифікованих будинків та квартир необхідно перекрити газові крани на стояках, перед лічильниками та газовими приладами.

Переконливе прохання – на момент пуску газу забезпечити 100% доступ працівників АТ «Хмельницькгаз» до газових приладів для проведення обов’язкових робіт по перевірці на щільність системи газопостачання та проведення технічного обслуговування внутрішніх газових мереж. Будьте пильними! Задля уникнення непорозумінь – вимагайте посвідчення співробітника АТ «Хмельницькгаз», завірене печаткою,повідомили у товаристві.

Читайте також: Оновлені черги погодинних відключень електроенергії на Хмельниччині оприлюднили в обленерго

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook