Новини
Офіційно

У Хмельницькому відбулося спецпогашення ще однієї “збройної” марки від Укрпошти

До Дня захисників і захисниць України, який цього року відзначається 1 жовтня, в обласному центрі відбулася церемонія спецпогашення нової марки під назвою «Зброя Перемоги. Світ з Україною».

Серія марок «Зброя Перемоги» є поштовою подякою для країн, які більше півтора року підтримують Україну в повномасштабній війні. Даний поштовий блок продовжує випуск «Зброя Перемоги» 2022 року і є благодійний – виручені кошти (12 грн з кожного блоку) підуть на закупівлю дронів.

На поштових марках блоку зображені: бойові танки Challenger 2 (Велика Британія); танки Leopard 2 (Німеччина); зенітно-ракетний комплекс Patriot» (США); самохідна артилерійська установка CAESAR (Франція); бойова машина піхоти M2 Bradley (США).

Сьогоднішня марка «Зброя Перемоги. Світ з Україною» є подякую нашим партнерам та усім, хто допомагає Україні боротися із ворогом сучасною зброєю. Саме зброя, яка зображена на марках допомагає наближати перемогу та вправно виганяти окупантів з нашої рідної землі. Бажаю нашим захисникам та захисницям Божої опіки та захисту Пресвятої Богородиці. Переможного миру нам усім!, – сказав перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін під час церемонії спецпогашення нової марки.

За інформацією пресслужби Хмельницької ОВА

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook