Новини
Дозвілля

У Хмельницькому відбудеться благодійна зустріч з автором популярної методики схуднення Віктором Мандзяком

Понад мільйон підписників у Фейсбук – вражаючий результат фітнес-тренера та нутриціолога Віктора Мандзяка. Ще сотні тисяч послідовників у Тік-току та Інстаграмі. Таку оцінку його роботі дали українці. Всі кошти, отримані від заходу, який 6 жовтня пройде у Хмельницькому, Віктор Мандзяк обіцяє передати на потреби військових з 19 ОСБ.

Найголовніший показник діяльності тренера – тисячі людей, що стали на шлях здорового способу життя, правильного харчування та занять спортом. Саме завдяки онлайн-програмам та змінам, які відбуваються з людьми на них, Віктор Мандзяк став відомим по всій країні.

Також, він був першим фітнес-блогером, який увесь контент з самого початку робив українською мовою, не слухаючи порад «спеціалістів». Його сатирично-гумористична манера подання інформації прийшлась людям до душі. Особливо популярним став alter ego Віктора – Ігнат, який робить все, щоб мати проблеми зі здоров’ям і якого завжди виправляє Віктор.

Тренер завжди спирається на наукове обґрунтування усіх своїх дій. Перед початком своєї діяльності Віктор Мандзяк закінчив Львівський державний університет фізичної культури та багато років працював тренером. Також є автором двох книжок : «Схуднення без танців з бубном» та «Тренер дозволяє».

Роботу Віктора Мандзяка вирізняє серед інших відсутність великих обмежень та надзвичайна простота, того, що потрібно робити. Це і приваблює до нього тисячі прихильників, результати роботи яких Віктор часто публікує на своїх сторінках. І це багатослівніше за будь-що! Коли ти бачиш, що люди стають набагато худішими, стрункішими, часто навіть молодшими, а головне – здоровішими, це мотивує понад усе!

На свій виступ у Хмельницькому Віктор запрошує усіх, хто має проблеми з зайвою вагою, зі здоров’ям та тих, хто уже став на шлях здорового життя сам чи з чиєюсь допомогою. Те, про що буде йти мова на заході буде корисно кожному!

Всі отримані від заходу кошти Віктор Мандзяк вирішив передати на допомогу воїнам з 19 ОСБ, нашим землякам. Це ще один привід відвідати зустріч із Віктором Мандзяком, яка відбудеться 6 жовтня о 18 годині в Хмельницькій торгово-промисловій палаті, за адресою Подільська 109.

Квитки можна придбати тут.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook