Новини
Суспільство

Будівлі у Хмельницькому прикрасили банерами з військовими шевронами (ФОТО)

До Дня захисників та захисниць, який в Україні відзначають вже за новим календарем, 1 жовтня, та з нагоди святкування дня міста дві будівлі у Хмельницькому прикрасили патріотичними панно із зображенням шевронів військових частин, що дислокуються в обласному центрі.

Торговельний центр “Дитячий світ” та кінотеатр ім. Т. Шевченка сьогодні мають незвичний вигляд. Їх фасади прикрасили величезними банерами, на яких зображені шеврони 8 полку ССО, Національної академії Державної прикордонної служби ім. Б. Хмельницького, 19 СОБ ЗСУ, ДСНС, Національної гвардії тощо.

ТЦ “Дитячий світ” вже не вперше отримує таку “банерну” прикрасу. У перший день року, в день народження головного провідника ОУН Степана Бандери, на фасаді будівлі розміщують його портрет та червоно-чорні прапори. А в кінотеатрі ім. Т. Шевченка з 25 лютого 2022 року (на другий день війни) розмістився Штаб допомоги вимушеним переселенцям.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook