Новини
Офіційно

Меморіальну дошку та зал Слави відкрили у ліцеї в Волочиську

29 вересня голова обласної ради Віолета Лабазюк взяла участь у відкритті меморіальної дошки Героям України – Юрію Будевичу та Віктору Олейникову, які загинули у російсько-українській війні. Пам’ятний знак розмістили на стіні ліцею №1 у Волочиській міській громаді.

Крім того, у Волочиському ліцеї №1 відкрили зал Слави, приурочений подвигу Героїв України. Ремонт приміщення залу Слави було здійснено за кошти міського бюджету спільно з благодійним фондом «МИ ПОРУЧ».

У залі Слави зберігатимуться світлини, фотоматеріали, документи, бойові трофеї, які стануть унаочненим спогадом про страшну війну для нинішнього та прийдешніх поколінь українських учнів.

Також Віолета Лабазюк вручила Подяки обласної ради військовим із Волочиської міської громади за сумлінне виконання військового обов’язку, патріотизм, мужність, вагомий внесок у наближення Перемоги та з нагоди Дня захисників і захисниць України. Військові, своєю чергою, провели урок мужності з учнями старших класів ліцею.

Ми маємо пам’ятати імена тих, хто боронить нашу Україну від ворога, хто віддав за неї своє здоров’я та навіть життя. Вічна пам’ять та слава Героям України,наголошують у Хмельницькій обласній раді.

Нагадаємо, днями у селищі Антоніни у Хмельницькому районі відбулося відкриття пам’ятного комплексу борцям за волю і незалежність України зі світлинами полеглих воїнів-земляків та Стелли пам’яті.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook