Новини
Події

Начальник Хмельницької РВА відвідав бійців батальйону тероборони на передовій

86 батальйон територіальної оборони відвідав на передовій з нагоди Дня захисника та захисниць України та Дня територіальної оборони начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук. Від очільника району бійці отримали слова подяки та подарунки.

З початком повномасштабного вторгнення люди різного віку та статусу об’єднались в один підрозділ та стали на захист своєї країни, продемонструвавши усю силу народного спротиву. Те, що роблять ці відважні хлопці, неодмінно увійде в нашу історію. Бажаю особовому складу міцного здоров’я, наснаги, сили духу та звісно ж Перемоги! Дякую за службу і пишаюсь кожним із вас, – зазначив очільник району.

До слова, 86 батальйон територіальної оборони – один із тих підрозділів, де є постійна співпраця та розуміння з районною військовою адміністрацією. Як зазначає Анатолій Катеренчук, до цих хлопців він заїжджає під час кожної поїздки на фронт. А в проміжку між такими візитами – щоденні телефоні дзвінки, де вони розповідають про досягнення та потреби для боротьби з ворогом.

Сьогодні територіальна оборона захищає нашу державу на усіх фронтах. Люди різних професій за кілька днів опанували професію воїна і та нещадно женуть окупанта з рідної землі. Тому наше завдання – максимум допомоги. Є потреба – звертаємось до підприємців, волонтерів та спільними зусиллями її закриваємо. По іншому – ніяк. Усі працюємо задля Перемоги, – додав Анатолій Катеренчук.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook