Новини
Суспільство

Двісті тисяч гривень зібрали на благодійному аукціоні у Хмельницькому

Двісті тисяч гривень вдалось вторгувати під час чергового благодійного аукціону у Хмельницькому. Цього разу його організували представники Хмельницького національного університету спільно із Національною академією державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького. На аукціон виставили 40 лотів.

Волонтерка Валентина Гесаль каже, готова витратити цього разу 40 тисяч гривень.

Минулого аукціону, якраз після поховання юного героя 2004 року народження Вови Кофанова я всі гроші витратила на полум’яний привіт рашистам. Сподіваюсь, його отримала максимальна кількість наших воріженьків. Якщо цього разу такого лота не буде, я просто ці кошти задоначу, тому що, в принципі, нічого матеріального мені не потрібно. І не лише на аукціонах можна допомагати нашим збройним силам, нашим волонтерам, – каже жінка.

4 десятки лотів запропонували хмельничанам і гостям міста. Серед них вироби ручної роботи, книги та журнали із підписами авторів, артилерійський “Привіт” від прикордонників, плакат із зображенням обкладинки американського журналу “Time” із підписом Валерія Залужного та ексклюзивний арт-постер з частинкою фюзеляжу легендарного літака Ан-225 “Мрія”.

За останнім лотом для своєї доньки прийшла волонтерка Аля Возняк. За словами жінки, сума не має значення, вона вдячна нашим збройним силам, що вони дають таку можливість заробляти кошти.

За словами ректора ХНУ Сергія Матюха, на спільному благодійному аукціоні зібрані речі, створені власними руками студентів ХНУ, курсантів Національної академії державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького, а також інші цінні речі для збору коштів на купівлю усього необхідного обладнання для наших збройних сил.

Під час заходу вдалось зібрати 200 тисяч гривень.

Дивіться у сюжеті МТРК “Місто”

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook