Новини
Суспільство

Хмельничанка шиє вбрання з тканини, яку мали викинути на смітник

Хмельничанка Лана Тесленко, яка до початку війни мешкала у Харкові, вже досить відома у рідному місті та за його межами. Зокрема, своїм проєктом “Будинок зі сміття“, який реалізовує у селі Олешин, що неподалік обласного центру. На будівництві оселі із того, що можна знайти на смітнику, жінка не зупинилася та продовжує перетворювати сміття на ексклюзивні речі. Зокрема, взялася шити одяг з обрізків тканини, які мали б опинитися на сміттєзвалищі.

Мене звати Лана, ми залишили все у Харкові і переїхали у мій рідний Хмельницький. Тут життя почалось спочатку і я почала перетворювати відходи тканини від виробництва в неймовірно якісні та стильні худі, – так прокоментувала жінка викладені у соцмережах відео з одягом, який не має насправді аналогів. Як мінімум, у колірному вираженні.

Ми рятуємо ресурс зі смітника та перетворюємо його на «Зелені худі». Це унікальний продукт, що не має аналогів у світі.  Замість того, щоб гнити на смітнику, зігріватиме тебе. Кожен виріб унікально складений, його неможливо повторити ідентично,акцентує авторка.

Переглянути більше варіантів одягу та дізнатися про інші еко-ідеї Лани Тесленко можна на її сторінці в Інстаграм.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook