Новини
Офіційно

Міську військову адміністрацію утворено на Хмельниччині

Нетішинська міська військова адміністрація утворена відповідно до Указу №690/2023 Президента України, датованого 13 жовтня 2023 року. Очолювати адміністрацію буде колишній співробітник управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.

Як вказано у документі, оприлюдненому на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України, Нетішинська міська військова адміністрація утворена на виконання Закону України «Про правовий режим воєнного стану». Відповідно до Указу, Генштаб ЗСУ та Хмельницька ОВА мають здійснити відповідні заходи, пов’язані з утворенням міської військової адміністрації. Указ набирає чинності з дня його опублікування, тобто від сьогодні, 13 жовтня 2023 року.

Ще один офіційний документ – Розпорядження Президента України №177/2023-рп – також підписаний сьогодні, 13 жовтня. В ньому йдеться про призначення начальника Нетішинської міської військової адміністрації. Цю посаду буде обіймати Григорій Олендра.

Нагадаємо, кадрові оновлення незабаром можливі у Хмельницькій обласній військовій адміністрації. Пов’язано це з тим, що один із заступників начальника ОВА пішов на підвищення та працюватиме першим заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook