Новини
Офіційно

Сергій Тюрін відвідав Летичів з робочою поїздкою (ФОТО)

Напередодні, 13 жовтня, перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін здійснив робочу поїздку до смт Летичів Хмельницького району. В рамках візиту він зустрівся з головою Летичівської територіальної громади Ігорем Тисячним та провів особистий виїзний прийом громадян.

До посадовця звернулося 12 заявників, одне звернення – колективне щодо сприяння у відновленні з’їзду до земельних ділянок на автомобільній дорозі М-30 Стрий – Умань – Ізварине. Інші звернення стосувалися питань щодо ремонту дороги Старий Остропіль — Стара Синява — Летичів — Вовковинці, зняття з обліку протирадіаційного укриття та надання матеріальної допомоги на лікування.

За підсумками прийому на питання жителів громади були надані відповіді та роз’яснення. Питання, які потребують детального вивчення та опрацювання взято на контроль та передано на розгляд керівникам відповідних служб.

В продовження робочої поїздки Сергій Тюрін разом з керівником апарату ОВА Оксаною Вжешневською відвідали Летичівську багатопрофільну лікарню та оглянули відремонтовані відділення, а також приміщення, де наразі ведуться ремонтні роботи.

Головний лікар Віктор Зьомко розповів, що приміщення обладнане усім необхідним для діагностики та лікування: цьогоріч було закуплено новий цифровий рентген-апарат та сучасний УЗД – апарат, комфортними кімнатами для огляду пацієнтів та палатами. Має лікарня свою «Кисневу станцію» та 2 твердопаливних котли потужністю 400 кВт кожен, що дає змогу значно зекономити витрати на енергоносії. Турбується медичний заклад і про наших захисників – в період запровадження воєнного стану в лікарні зарезервовано 40% ліжко – місць для надання невідкладної медичної допомоги військовослужбовцям у разі потреби.

Приємно бачити, що війна не стоїть на заваді облаштуванню та здійсненню ремонтних робіт, а навпаки керівництво та медичний персонал працюють на повну потужність, аби ефективніше та швидше надавати пацієнтам якісні медичні послуги. Дякую усім, хто докладає значних зусиль та працює на благо Хмельниччини та її жителів. Разом до перемоги, – зазначив перший заступник начальника ОВА.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook