Новини
Погода

Погода на 16 жовтня: зниження температури і дощ прогнозують на Хмельниччині

Літо на Хмельниччині закінчилося. Принаймні, погода про це посилено сигналізує температурними показниками. Після майже спеки у суботу, вже сьогодні, зокрема, у Хмельницькому, майже весь день дощить. І холодно. Найближчими днями погода не порадує більше ні сонцем, ні спекою. А до кінця тижня синоптики обіцяють вночі нульову температуру.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 16 жовтня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі дощ, вдень місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 2-7° тепла, вдень 6-11° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вдень у Хмельницькому очікується хмарність, попри те, що ранок та вечір обіцяють бути ясними. Уночі йтиме сильний дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі +6, вдень +8, ввечері +6.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Вночі йтиме сильний дощ, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися. Температура повітря вночі +7, вдень +9, увечері +8.

У Шепетівці очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Нічний дрібний дощ до ранку повинен закінчитися. Проте у другій половині дня він відновиться і йтиме до пізнього вечора. Температура повітря вночі +6, вдень +9, ввечері +6.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook