Новини
Суспільство

Відомий комік Марк Куцевалов в рамках благодійного походу дійшов до Кам’янця

Відомий український гуморист та переможець 2-го сезону “Ліги сміху” Марк Куцевалов вирушив у свій третій реаліті-похід зі шляхетною метою – зібрати 40 мільйонів гривень для ДСНС. Піша подорож розпочалась 1 жовтня. А сьогодні волонтер вже на Хмельниччині – у Кам’янці-Подільському.

За сорок днів Марк планує подолати пішки тисячу кілометрів від географічного центру Європи – села Ділове, що у Рахівському районі, до центру України – села Мар’янівка Черкаської області, щоб зібрати сорок мільйонів гривень для ДСНС Харківщини на 6 машин-комплексів розмінування на дистанційному керуванні та 6 вантажних напівпричепів, щоб ці машини возити. Закупкою та логістикою займається Благодійний Фонд Сергія Притули.

Для стендапера це вже третій такий реаліті-похід. Перший був з Чорноморська до Говерли, а другий – з Києва до Херсона. Тоді Марк збирав на карети швидкої та пожежної допомоги і позашляховик. Про усі піші подорожі він розповідає онлайн у своїх соцмережах.

Зараз відомий комік на Кам’янеччині. На своїй сторінці в інстаграм він пише, що йде з Чернівців до Кам’янця 24 години без сну, щоб зібрати 5 мільйонів гривень за добу. Він зауважує: якщо не назбирає цю суму – повернеться до початкової точки подорожі та розпочне похід заново.

У Кам’янці Марк Куцевалов зустрівся з Михайлом Посітком.

ПІДТРИМАЄМО ЗБІР МАРКА КУЦЕВАЛОВА! 18 жовтня стендапер та блогер Марк Куцевалов розпочав пішу подорож із Чернівців до Кам’янця-Подільського. 24 години без сну. Подолано 100 кілометрів шляху! І ось Марк – в Кам’янці! Ціль його походу – зібрати 5 млн грн на машину для розмінування військовим. Пропоную кам’янчанам – долучитися до збору та підтримати Марка у його благородній справі. Разом – ми сила! Разом – ми зможемо! – пише у соцмережах міський голова Кам’янця-Подільського

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook