Новини
Суспільство

Два автомобілі горіли у Хмельницькому

За минулу добу рятувальники Хмельниччини тричі залучалися на гасіння пожеж. У Хмельницькому підпалили дві автівки, а на Кам’янеччині зайнялись допоміжна споруда житлового сектору та сміття в комунальній шахті теплотраси.

У с. Івахнівці, Кам’янець-Подільського району зайнялася допоміжна споруда житлового сектору. Вогонь приборкали рятувальники з 30 Державної пожежно-рятувальної частини спільно з добровольцями-пожежниками с. Івахнівці. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Того ж для Кам’янець-Подільські вогнеборці ліквідували пожежу сміття в комунікаційній шахті теплотраси на вул. Івана Мазепи.

А рятувальники обласного центру отримали виклик про пожежу двох автомобілів на вул. Житецького. До місця події негайно вирушили вогнеборці 1 Державної пожежно-рятувальної частини та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління. Пожежу вдалось загасити первинними засобами пожежогасіння до приїзду вогнеборців. Ймовірна причина пожежі — підпал.

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

За інформацією ДСНС, у всіх трьох випадках обійшлося без жертв та травмувань.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook