Новини
Погода

Погода на 22 жовтня: ще один теплий день прогнозують на Хмельниччині

Вихідні на Хмельниччині продовжаться теплою погодою. За прогнозами синоптиків завтра вдень стовпчики термометра знову перевищать позначку в +20. Ніч також відносно теплою. Небо буде ясним, іноді з’являтимуться хмари.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 22 жовтня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 19-24° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вдень у Хмельницькому очікується хмарність, незважаючи на те, що ранок та вечір обіцяють бути ясними. Без опадів. Температура повітря вночі +14, вдень +25, ввечері +17.

До світанку у Кам’янці-Подільському очікується хмарна погода, яка вранці проясниться, а вдень та ввечері все знову повториться. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +23, увечері +18.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +22, ввечері +17.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook