Новини
Надзвичайні події

Сіно, автомобіль та дві будівлі горіли на Хмельниччині

Із 64 оперативних виїздів, що здійснили за минулу добу рятувальники Хмельниччини, 4 виклики було на пожежі. 21 жовтня в області горіли сінник, автомобіль, приватний будинок та господарча споруда.

Першим був виклик у село Мазники Хмельницького району, де на площі 80 квадратних метрів горів сінник. Сіно врятувати навряд чи вдалося, а от до будинку вогонь пожежники не підпустили.

У селі Оринин Кам’янець-Подільського району горів Wolkswagen Golf. Про пожежу повідомили запізно, зазначають у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, тож поки рятувальники дісталися місця пригоди, вогонь охопив весь автомобіль. Ймовірна причина пожежі – несправність електричної системи.

Ще одна пожежа на Кам’янеччині сталася у селі Баговиця – там горів житловий будинок. Вогонь встиг поширитися на площу у три квадратні метри, і його швидко приборкали.

На Шепетівщині у Нетішині горіла господарча споруда у дачному масиві «Заозерний». На момент прибуття надзвичайників вогонь охопив площу у 6 кв.м. Тут також надзвичайники спрацювали оперативно та не дали вогню поширитися далі.

Травмованих та загиблих на пожежах не було.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook