Новини
Кримінал

Мешканцю Хмельницького, який підпалив чужі автомобілі, оголосили підозру

56-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння облив пальним автівку незнайомця та підпалив її. Вогонь перекинувся на ще два припарковані поруч автомобілі. Зловмисник намагався залишити місце події, однак його затримав випадковий свідок і викликав поліцію. Поліцейські вже оголосили правопорушнику підозру.

Як повідомили у поліції Хмельниччини, події відбувалися 20 жовтня в середині дня біля одного з готельно-ресторанних комплексів в обласному центрі. Встановлено, що хмельничанин придбав каністру бензину для власних потреб, проте передумав та вирішив підпалити автомобіль, власника його навіть не знав.

На території готельно-ресторанного комплексу чоловік облив бензином та підпалив Renault Clio. В результаті від вогню постраждали ще два автомобілі, припарковані поруч: Subaru Outback та Ford Edge. Здійснивши задумане, хмельничанин намагався втекти, проте його затримав випадковий свідок події.

За умисне знищення або пошкодження чужого майна чоловікові загрожує ув’язнення на строк від 3 до 10 років.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook