Новини
Погода

Погода на 25 жовтня: на Хмельниччині обіцяють дощі

Триденний цикл з опадами стартує на Хмельниччині від завтра. Температура повітря не зміниться ні вдень, ні вночі, проте через дощ може здаватися, що надворі холодніше, ніж напередодні.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 25 жовтня, на Хмельниччині буде хмарно, дощ. Вітер південно-східний з переходом вдень на західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 8-13° тепла, вдень 13-18° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. З самого ранку йтиме сильний дощ. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря вночі +12, вдень +15, ввечері +12.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний дрібний дощ вранці посилиться. У другій половині дня він почне стихати і ближче до вечора закінчиться. Температура повітря вночі +12, вдень +19, увечері +15.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Увесь день йтиме сильний дощ, який до вечора повинен послабшати. Температура повітря вночі +8, вдень +16, ввечері +11.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook