Новини
Офіційно

Надзвичайники показали, як ліквідовують наслідки вибухів у громадах Шепетівщини (ФОТО)

Протягом дня рятувальники Хмельниччини працюють у громадах, що постраждали від нічної ворожої атаки. Яких пошкоджень завдали вибухові хвилі, надзвичайники показали на фото.

Про наслідки нічної атаки ворожих БПЛА на Хмельниччину розповів перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін. За словами посадовця, внаслідок падіння на об’єкт критичної інфраструктури уламків збитих цілей вибухові хвилі пошкодили багатоквартирні будинки, домоволодіння житлової забудови, об’єкти комунальної власності, школи, садочки.

Вони розташовані на території чотирьох громад, які знаходяться навколо цього об’єкту критичної інфраструктури, – прокоментував Сергій Тюрін.

На території Шепетівського району розгорнули штаб, до якого увійшли Сили безпеки і оборони, ДСНС, поліція, голови громад, начальник військової адміністрації, всі служби відомства, які дотичні і необхідні для ліквідації наслідків цієї події.

Від ранку у громадах, які постраждали внаслідок вибухів, надзвичайники Хмельниччини працюють над ліквідацією наслідків. Зокрема, у Крупецькій громаді, де було пошкоджено Клас безпеки у ліцеї, який запрацював лише пів року тому. Яким був Клас безпеки до ворожої атаки та як він виглядає після – показали на фото надзвичайники.

Також показали, як виглядають інші будівлі в постраждалих громадах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook