Новини
Надзвичайні події

Понад два десятки закладів освіти пошкоджено у Славутській громаді

Про наслідки нічної атаки на громаду розповів у ранковому ефірі “Суспільне. Спротив” міський голова Славути Василь Сидор. За словами очільника громади, всі заклади освіти на її території зазнали тих або інших пошкоджень. Зросла також кількість поранених внаслідок падіння уламків дроні на об’єкт критичної інфраструктури.

Нагадаємо, вночі 25 жовтня Хмельниччина пережила четверту атаку ворожих безпілотників поспіль. Перші три ночі протиповітряна оборона успішно збивала “шахеди” в районі Старокостянтинова, у четверту ж ніч ворожим БПЛА вдалося “прорватися” на Шепетівщину. Зокрема, у соцмережах Старокостянтинова повідомляли про безпілотник, який, минувши місто, полетів у напрямку Грицева.

Вранці про ворожу атаку на Славуту повідомив міський голова, підтвердили цю інформацію у Хмельницькій ОВА.

В інформації МВС України зазначалося попередньо, що внаслідок падіння уламків БПЛА було пошкоджено, серед інших, будівлі двох навчальних закладів. За інформацією міського голови Славути, постраждалих закладів освіти набагато більше. Власне, як йдеться в інформації Суспільне. Хмельницький, з-поміж 22 навчальних закладів (йдеться як про школи, так і дитсадки) не залишилося жодного неушкодженого.

Всі заклади освіти, у нас їх 22, всі без виключення мають руйнування. І ще багато інших об’єктів: котельні, будівлі іншого призначення,прокоментував міський голова.

Також він повідомив, що зросла до 20 кількість поранених славутчан, які звернулися по медичну допомогу та перебувають у лікарні з травмами різної тяжкості.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook