Новини
ДТП

Три ДТП з потерпілими сталися на Хмельниччині (ФОТО)

Не лише у Хмельницькому, а й в області минула доба була “щедрою” на дорожньо-транспортні пригоди. В обласному центрі протягом дня їх зафіксували близько десятка, а на Хмельниччині – втричі більше. У 27 дорожньо-транспортних пригодах потерпілих не було, для учасників ще трьох автопригоди закінчилися госпіталізацією.

У поліції зазначають, 30 ДТП протягом доби – це практично вдвічі більше, ніж зазвичай. Тож правоохоронці закликали автовласників бути уважнішими на дорогах та дотримуватися правил дорожнього руху.

Нагадаємо, одна з вчорашніх ДТП у Хмельницькому сталася на неподалік автовокзалу №1. Як уточнили у поліції, учасників ДТП було двоє – зіткнулися автомобілі BMW та Volkswagen. Внаслідок зіткнення травмувався водій Volkswagen, 69-річний мешканець села Осташки. Чоловіка госпіталізували до міської лікарні.

Ще одна ДТП у Хмельницькому, в якій травмувалася людина, сталася на вулиці Холодноярців. Водій Volkswagen збив 42-річного пішохода, якому також знадобилася госпіталізація.

У Летичеві місцевий житель, керуючи автомобілем КРАЗ, збив 79-річну пенсіонерку, яка переходила дорогу. Травмовану жінку госпіталізували у місцеву багатопрофільну лікарню.

Крім того, у соцмережах повідомили ще про декілька ДТП, що сталися протягом дня в обласному центрі. Так, на проспекті Миру не розминулися три автомобілі, серед яких – машина таксі.

Ще одна ДТП – на тому ж місці, що й раніше – на перехресті вулиці Бандери та проспекту Миру.

На мосту, неподалік ТРЦ “Оазис” водій легковика пробив огорожу, виїхав на тротуар та в’їхав колесом у каналізаційний люк.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook