Новини
Офіційно

Володимир Білик провів виїзний прийом громадян у Сатанівській громаді

Заступник начальника Хмельницької ОВА Володимир Білик провів виїзний прийом громадян у Сатанівській громаді. Такі спілкування проводяться з метою налагодження більш ефективної комунікації обласних очільників із мешканцями, аби ті могли донести до керівництва питання, які не вдається вирішити на місцевому рівні.

Під час прийому посадовець розглянув 5 звернень від жителів громади. Частина з них стосувалася надання матеріальної допомоги на лікування та розв’язання соціально-побутових проблем у зв’язку з важкими життєвими обставинами.

Також заявників турбувало питання щодо заборони проїзду великогабаритного транспорту біля житлових будинків у самому Сатанові.

Інші звернення надійшли щодо скасування штрафу за несвоєчасне прибуття до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та роз’яснень з приводу отримання житла (постановки на чергу на житло) для сім’ї ВПО.

Всі звернення будуть розглянуті у терміни, встановлені чинним законодавством, а заявники поінформовані про результати їх розгляду, повідомили у пресслужбі Хмельницької ОВА.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook